vrijdag 17 april 2009

update


We zijn bijna twee weken verder sinds mijn vorige berichtje. En er is weer heel wat gebeurd. De vloerplaten liggen en de kalkzandsteenblokken staan klaar voor gebruik.
We hebben de lichtpunten ingetekend en verstuurd naar Morrenhof en Jansen. Natuurlijk toch nog wat vergeten, dus even bellen maar.

zondag 5 april 2009

Fundering


Eind vorige week was de fundering klaar. De contouren zijn goed zichtbaar. Het lijkt helemaal niet zo groot. De vloerplaten liggen er ook al.
We hebben de tekeningen ontvangen van de installateur voor de lichtpunten enz. Valt niet mee om te bepalen waar en wat voor aansluitingen en lichtknoppen je wilt hebben.
Afgelopen week was een gekkenweek en gelukkig hebben medebouwers Wim en Sarineke een hoop voorwerk voor ons gedaan, scheelt een hoop nadenken, aangezien mijn hersens nog niet op volle sterkte werken.

Bekisting


Eind maart is de bekisting geplaatst. Op naar de fundering.

Even bijwerken

Tja, de verhuizing naar ons tijdelijk onderkomen heeft er behoorlijk ingehakt, maar het is een goede generale voor de verhuizing naar Emmelhage.
Even updaten m.b.t. de gebeurtenissen rond onze nieuwe woning. Het laatste bericht dateert alweer van 11 februari, je moet prioriteiten stellen.
Na het koppensnellen ontstond er al snel een zwembad. Er gebeurde een tijdje niets omdat de heipalen eerder in de grond waren gekomen dan gepland.
Half maart is ons zwembad veranderd in een zandbak en is men eind maart begonnen met de bekisting.